Predstava

Predstava "Kakva ti je žena, takav ti je život"

Tvornica Kulture, Zagreb

More about the event

REGIONALNA HIT KOMEDIJA
‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’ KREĆE NA PROLJETNU TURNEJU:


21.05. SLAVONSKI BROD, K.K.D. I.B. MAŽURANIĆ
22.05. RIJEKA, HKD
23.05. PAZIN, SPOMEN DOM
24.05. DVORANA LORA, SPLIT
25.05. TVORNICA KULTURE, ZAGREB
 
Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Karte za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su u tren oka, a oduševljena publika u svakom gradu je tražila kartu više.
Za godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 50,000 ljudi.
TVORNICA KULTURE, ZAGREB 25.05. S POČETKOM U 20:00H
Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti su jedva čekali svaki naredni monolog. Priča o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, a nakon što ga žena izbaci iz kuće, odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču, naišla je na oduševljenje. Ova predstava je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.
"To je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira na to što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković uoči sarajevske premijere.
„Kakva ti je žena, takav ti je život“je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha , a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha.Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi  i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene ,  Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti,  nasmijati,  zabaviti i  zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.


NE PROPUSTITE POGLEDATI OVU FENOMENALNU PREDSTAVU, STOGA NABAVITE SVOJE ULAZNICE NA VRIJEME PREKO SUSTAVA ENTRIO!


Vidimo se u utorak , 25.05.2021. u Tvornici kulture u Zagrebu, s početkom u 20:00h!

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept