[PREDREGISTRACIJA] MEGADANCE PARTY 2024.

[PREDREGISTRACIJA] MEGADANCE PARTY 2024.

location-iconArena Zagreb, Zagreb

More about the event

Get your tickets for [PREDREGISTRACIJA] MEGADANCE PARTY 2024., 29.03.2023. - 20.06.2023. in Arena Zagreb, Zagreb

Festivalsko memorijalni glazbeni spektakl MEGADANCE PARTY održat će se u zagrebačkoj Areni 9. veljače 2024. godine.
Podsjetićemo se na tom događaju većinom na razdoblje 90-ih godina prošloga stoljeća kada je produkcija glazbenih imena i pjesama bila na vrhuncu hrvatske glezbene scene. Ujedno, kroz događaj povezujemo sjećanja na poznate diskoteke, televizijske i radijske emisije, novinska izdanja te popularna imena javne stradno-medijske scene. Ukratko, zakoračite u 'dobra stara vremena' kojih se rado sjećaju mnoge generacije, od danas već baka i djedova, do današnjih unuka i praunuka.
Zabavimo se zajedno u najvećoj diskoteci u hrvatskoj uz poznate plesne, dance hitove.

PREDREGISTRACIJA
Ova predregistracija ustvari podsjeća na pretprodaju, a preuzimanje 'ulaznica' kroz ovaj proces ubrat ćete popust od 5 EUR po ulaznici.
U periodu od 29.ožujka do 20.lipnja 2023. godine možete iskazati interes za kupovinu ulaznice s popustom. Kupovinu ulaznice s popustom moći ćete obaviti od 21. lipnja do 15. srpnja 2023. godine. Ulaznicu s popustom moći ćete kupiti samo uz poseban promotivni kod koji će vam biti dostavljen na registrirane e-mail adrese uz ulaznicu prilikom ove predregistracije. Ostali koji ne iskoriste ovu pogodnost moći će ulaznice po redovnoj cijeni nabaviti od 21. lipnja 2023. godine.
Uštedi na ulaznici i sačuvaj za cugu u Areni.

Share event: