PRAVILA IGRE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

[CANCELLED] PRAVILA IGRE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS

location-iconSustipan, Split, Split

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Buy tickets for PRAVILA IGRE - IMAGINARIUM SUMMER NIGHTS, 26.08.2022. - 27.08.2022. in Sustipan, Split, Split

Pravila Igre su bend koji od pojavljivanja na domaćoj glazbenoj sceni svojim pjesmama i energijom osvajaju publiku i struku i dokaz su da se talent i bezuvjetna ljubav prema publici i glazbi uvijek višestruko vrate. Dobitnici su Cesarice za najbolju pop skladbu. Bend je to čija je pjesma ušla u Top 10 pjesama 2016. godine po izboru slušatelja Narodnog radija na Danu najbolje domaće glazbe. Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu ”stvari dobro stoje” na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma radu slušana u radijskom eteru diljem zemlje.

Od 21h uživati ćemo uz izvrstan urbani cover band The Offswing, a u 23h na pozornicu izlaze Pravila Igre.

Broj ulaznica po PROMO cijeni od 100 kuna je ograničen, zato požurite i kupite svoju ulaznicu na vrijeme.

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 3 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na Sustipanu u Splitu od 25. do 27. kolovoza.

Za sve detalje oko Imaginarium Summer Nights posjeti naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji upit na [email protected].

VIP ulaznice uključuju: piće dobrodošlice, zaseban VIP ulaz bez čekanja u redu, najbolja sjedeća mjesta u neposrednoj blizini pozornice, VIP konobare za posluživanje u toku večeri.

Nakon kupnje VIP ulaznica OBAVEZNO poslati informacije o broju osoba za rezervaciju stola na [email protected].

Share event: