POMJERENO - DIASPORA BUSINESS SUMMIT

POMJERENO - DIASPORA BUSINESS SUMMIT

Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb

More about the event

VODEĆE POSLOVNO - INVESTICIJSKO B2B UMREŽAVANJE U HRVATSKOJ! 

jedan od važnijih poslovno investicijskih događaja kao središnje mjesto okupljanja investitora, ulagača i poslovnih ljudi iz cijeloga svijeta gdje na jednom mjestu direktno spajamo institucije, privatne ulagače i poslovne ljude širom svijeta sa jedinstvenim ciljem ekonomskog razvoja regije te predstavljamo projekte i poslovne prilike vezane za ulaganja u digitalnu ekonomiju, turizam, medicinu, obrazovanje, sport, kulturu, poljoprivredu, energiju, financije, infrastrukturu, građevinarstvo, usluge i druge oblike investicija, poslovanja i partnerstva do brendiranja županija, gradova i općina.

Upoznajte se sa savršenim lokalnim BPO partnerom za vaše potrebe. Naši iskusni interni stručnjaci procijeniti će vaše zahtjeve i uklopiti vas sa savršenom tvrtkom, proizvođačem ili uslugom iz naše prethodno provjerene mreže.

KOME JE SUMMIT NAMJENJEN?
Brendovima, tvrtkama, obrtima, proizvođačima, HORECA industriji, investitorima, distributerima, trgovačkim lancima, turističkom sektoru,, hotelijerima i korisnicima komercijalnih prostora, vrhunskim ugostiteljima, konzultantima, agentima, odvjetnicima, bankama, investicijskim fondovima, osiguravajućim društvima, zdravstvenim i medicinskim ustanovama, razvojnim agencijama, predstavnicima ministarstava, gradova i županija, obrazovnim institucijama, stručnim udruženjima, medijima te svim ostalim sudionicima zainteresiranim za ulaganje i poslovanje te razvoj javnih, privatnih investicijskih i poslovnih prilika u Republici Hrvatskoj, Europi i diljem  svijeta.

POMAŽEMO DA OSTVARITE POSLOVNU VEZU - 24/7/365 DANA U GODINI!
Omogućili smo našoj poduzetnoj dijaspori i domaćim poduzetnicima da što lakše uoče nove zajedničke poslovne i investicijske prilike te vrijedna partnerstva. Poduzetnicima u dijaspori jedinstvenim kanalima nudimo dragocjene informacije o tome što je aktualno od domaćih proizvodnih i uslužnih kapaciteta, a domaćim poduzetnicima gdje su prilike za internacionalizaciju poslovanja, suradnje i investiranja.

Olakšavamo proces-poslovanja, distribucije, kupnje i prodaje:
Profesionalan Tim okupljen i umrežen oko Diaspora Centra pomaže Vam pri direktnom uspostavljanju i širenju poslovanja unutar Hrvatske, ali također pomaže domaćim poduzetnicima pri širenju poslovanja u suradnji sa poslovnom dijasporom diljem svijeta.

POVEĆANJE DIREKTNIH INVESTICIJA:
Utječemo na povećanje direktnih investicija i poslovanja iz dijaspore. Osiguravamo tehničku pomoć kompanijama i ulagačima, a kroz posebne programe malim i srednjim tvrtkama dajemo potrebnu podršku za realizaciju planiranih razvojnih aktivnosti ulaganja i poslovanja.

Radimo na prosperitetnoj Hrvatskoj.
Povezujemo poduzetnike sa stranim i investitorima i uspješnim, poslovnim ljudima iz dijaspore kako bismo im omogućili što veću suradnju sa odabranim gospodarstvenicima u cilju što večeg gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.

NAŠE AKTIVNOSTI:
Povezujemo poslovne hrvatske i svjetske  zajednice i poduzetnike širom svijeta sa domovinom i omogućavamo im bolje uvjete te nove prilike za poslovanje i investiranje u Republiku Hrvatsku. 

Preko 600 najbogatijih Hrvata iz svijeta pokreće Hrvatsku i regiju!

Summit okuplja naše najznačajnije hrvatske i iz regije gospodarstvenike u iseljeništvu i domovini. 
Njihove kompanije zarađuju milijarde, pokreću gospodarstvo i zapošljavaju stotine tisuća radnika. Tko su najmoćniji i najbogatiji otkrijete na Summitu koji okuplja skupine partnera kvalitetnih i dinamičnih poduzetnika,direktora i investitora koji su spremni svoje poslovanje podići na sljedeću razinu uspjeha. 

Uspješno umrežena hrvatska dijaspora ojačana partnerima predstavlja važnu prekretnicu u razvoju Republike Hrvatske na globalnoj razini te njeguje vrijednosti Hrvatske te na taj način jača ulogu svakog pojedinca obuhvaćeno ovom mrežom.

DIASPORA BUSINESS SUMMIT- Predstavlja na jednom mjestu te putem svoje jedinstvene poslovne mreže jedan od najznačajnih poslovno investicijskih događaja Jugoistočne Europe gdje predstavljamo platformu za business networking i istraživanje poslovno investicijskih prilika kroz ulaganja i buduća partnerstva.

Sudionici imaju priliku stupiti u kontakt i prisustvovati B2B sastancima sa ključnim budućim partnerima kako bi dobili priliku sklopiti izravne visoko profitabilne ponude u poslovanju koje će utjecati na financijski razvoj konkurentnosti poslovanja.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more

On-site testing will be available

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

A face mask can be purchased at the venue

The recommended record of all visitors is kept