PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022

PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022

location-iconUGP Caffe, Zagreb

More about the event

Register for PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022, 29.06.2022. in UGP Caffe, Zagreb

PMI4UKR - humanitarna akcija: tečajevi hrvatskog jezika za izbjeglice iz Ukrajine

Prema podacima MUP-a RH, od 25. veljače do 22. lipnja 2022. u RH je ušlo ukupno 20.068 raseljenih osoba iz Ukrajine, od čega 6.816 djece (34,0 %). I djeca i roditelji suočeni su s problemom nepoznavanja latiničnog pisma i hrvatskog jezika.

PMI Hrvatska u suradnji s udrugom Glas poduzetnika, zakladom Solidarna, školom stranih jezika Polyglotte Institute i FB grupom SOS Ukrajina organizira dobrotvornu akciju prikupljanja novca za tečajeve hrvatskog jezika za ukrajinske izbjeglice.

Cilj nam je ubrzanim tečajevima koji će se održavati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku te online, pomoći u premošćivanju jezične barijere koja onemogućuje zapošljavanje ili nastavak školovanja u Hrvatskoj, pošto se ratu u njihovoj domovini ne nazire kraj.

Sredstva će se prikupljati kotizacijama predavanja koje će se održati 29.6.2022. u 18h u UGP Caffe-u i online, na MS-Teams platformi.

Predavanje je panel ekonomskih stručnjaka i analitičara pod nazivom "Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022. ili još jedan spektakularni fijasko?" na kojem sudjeluju:

Andrej Grubišić
Velimir Šonje
Dejan Kovač
Damir Vanđelić
Marko Rakar
Petar Štefanić - moderator

Predavanje donosi 2 PDU boda.

Pozivamo članove PMI Hrvatska da se pridruže akciji i registriraju na predavanje. Broj sudionika u UGP Caffe-u je ograničen, ali za online pristup ograničenja nema.

Ukoliko ne možete sudjelovati u dogovoreno vrijeme, a želite pomoći ukrajinskim izbjeglicama, možete uplatiti proizvoljni iznos na IBAN zaklade Solidarna HR8124020061500078447 i odabrati neku od akcija u sklopu fonda "Solidarno s Ukrajinom". Za uplate preko Vaše tvrtke obratite se izravno zakladi Solidarna kako bi sklopili ugovor o donaciji.

Tvrtka Entrio se u korist dobrovoljne akcije odriče svoje provizije i naknade za izdavanje karata! Naplatiti će samo proviziju od 2 % + PDV što je njihov vanjski trošak kartične obrade. 

Hvala od srca!

Share event: