Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconHrvatski dom u Križevcima, Križevci

More about the event

Buy tickets for Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 04.02.2023. in Hrvatski dom u Križevcima, Križevci

Daj pet za  stand-up up komediju? 

Komičar Pedja Bajović, jedan od petorice najboljih komičara u svijetu dolazi u KRIŽEVCE! 

Jedan je  od osnivača stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji sa stavom brusio i kroz međunarodnu karijeru. Da je riječ o sjajnom komičaru potvrdio je na najvećim svjetskim festivalima stand up komedije, svrstavši se u društvo pet najboljih komičara svijeta. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije, filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji točnije ironiziranju svega što ga okružuje uključujući i samoga sebe bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji  strast pretvorio u ozbiljan posao komedijaša. Ozbiljan komedijaš za ozbiljne, zrele ljude u kasnim tridesetim pa nadalje. Publika je to kojoj se Bajović  obraća britkom pričom o ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene na Balkanu prošle i prolaze. Balkanski je prostor neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ‘’S NOGU – sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije’’, ‘’Muškarac – o parenju i razmnožavanju’’ i ‘’Rok trajanja’’. Zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa uvrstila ga je u svoj katalog. Stoga, ako niste sigurni volite li stand up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete ju zavoljeti.

 Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: https://pedjabajovic.com/

Share event: