Paul Di'Anno - The Beast Resurrection Tour 2023 + Time Decay

Paul Di'Anno - The Beast Resurrection Tour 2023 + Time Decay

Klub Boogaloo, Zagreb

; Doors open 19:00h

Tickets / services / products Price Quantity
Regularna ulaznica

Booking fee: 1.50 EUR per ticket

33.00 EUR
(248,64 kn)
-
+
Regularna koncertna ulaznica.
Paul Di'Anno VIP (meet and greet)

Booking fee: 1.50 EUR per ticket

66.60 EUR
(501,80 kn)
-
+
VIP ulaznica uključuje susret s Paul Di'Annom i fotografiranje s njim. Svaki vlasnik ulaznice može na potpis donijeti maksimalno 2 predmeta (primjerice dva albuma i sl.). Ovisno o broju prodanih VIP ulaznica, biti će regulirano trajanje susreta s Paulom. Susret će se održati pola sata nakon koncerta, a ako dođe do ikakvih izmjena, svaki kupac će biti pravovremeno obaviješten putem emaila ili mobilnog telefona. Svaki vlasnik ulaznice od Paula će dobiti specijalni poklon.
Basis: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Discount: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 EUR
(0.00 HRK)
x Fee : 0.00 EUR
(0.00 HRK )
Total:
0.00 EUR
(0 kn)
Basis: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Discount: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 EUR
(0.00 HRK)
x Fee : 0.00 EUR
(0.00 HRK )
Total: 0.00 EUR
(0 kn)

More about the event

Buy tickets for Paul Di'Anno - The Beast Resurrection Tour 2023 + Time Decay, 05.10.2023. in Klub Boogaloo, Zagreb

Paul Di'Anno live promo

PAUL DI'ANNO legendarni je pjevač čiji su eksplozivni heavy metal vokal i energični punk rock stav promijenili glazbenu scenu zauvijek. Otkad je u 1979 došao u IRON MAIDEN, bend je samo u godinu dana postao svjetska atrakcija. Debitantski album 'Iron Maiden' iz 1980 i 'Killers', koji je slijedio iznjedrio je pregršt hitova poput 'Prowler', 'Runing Free', 'Remember Tomorrow', 'Phantom of the Opera', 'Iron Maiden', 'Wratchild', 'Killers', 'Purgatory', 'Twilight Zone', 'Murders in the Rue Morgue' itd., a spomenuta dva albuma postali su klasici. Bendovi kao METALLICA, ANTHRAX, PANTERA i mnogi drugi stalno ističu kako su prvi IRON MAIDEN albumi ono zbog čega su počeli svirati. Paul Di'Anno je od 1979, s IRON MAIDEN, BATTLEZONE, KILLERS, GOGMAGOG i kao solo artist izdao ogroman broj albuma i svirao na tisuće koncerata diljem svijeta, kada je prije 10 godina njegova karijera naglo prekinuta uslijed niza zdravstvenih problema zbog kojih je ostao u invalidskim kolicima. Zahvaljujući brojnim fanovima Paul nije ostao zaboravljen; skupili su novac za njegovo liječenje i rehabilitaciju, a vrhunski doktori upravo iz Hrvatske spasili su njegov život.

Paul je trenutno na velikoj svjetskoj 'The Beast Resurrection tour', na kojoj će svirati preko 150 koncerata na 6 kontinenata. Većina koncerata rasprodana je, uključujući skoro sve datume na 18 koncerata u Velikoj Britaniji, gdje je u srpnju ove godine dočekan s ovacijama. U svoj toj gužvi Paul nije zaboravio Hrvatsku. odlučio se vratiti u klub BOOGALOO u četvrtak, 5 listopada kako bi se zahvalio svim Hrvatima koji su mu pomogli na njegovom putu prema ozdravljenju i doslovno spasili život. Na koncertu će ekskluzivno izvesti svoj IRON MAIDEN set. Svi oni koji posjetitelji, kupnjom 'merchandisea' pomoći će Paulu u njegovoj borbi za ozdravljenjem koja još nije gotova i njegom nastojanju da u 2024 napokon prohoda.

Koncert će otvoriti fantastičan zagrebački band TIME DECAY koji će na najbolji način pokazati kako se vrhunski klasičan heavy metal praši i u Hrvatskoj. U prodaji su i specijalne VIP - Meet & Greet ulaznice koje uključuju susret i fotografiranje s Paulom, kao i specjalni poklon.

Pogledajte dio fantastične atmosfere na koncertu u Argentini, 17.03. 2023.