Outdoor Podgora

[CANCELLED] Outdoor Podgora

Podgora, Podgora, Split-Dalmatia County

THE EVENT IS CANCELED.

For information about refunds and other questions, please contact Organizer directly by sending e-mail to [email protected].

More about the event

Događaj je otkazan.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja (do 01.06.2020.)

Podgora, ali i cijelo područje Makarske rivijere te zaleđa Bikova ima veliki potencijal za razvoj sportsko-turističkih sadržaja, prije svega cikloturizma, ali i drugih komplementarnih outdoor aktivnosti koje traže dramatične pejzaže, očuvanu prirodu, raznolikost, dostupnost te bogatu ponudu usluga i smještaja.

Upravo sa željom da se Podgora pozicionira i kao sportsko-turistička destinacija su Turistička zajednica općine Podgora i Trail – Full Cycling Experience, brend specijaliziran za razvoj inovativnih oblika turizma stvorili Outdoor Podgora – vikend manifestaciju usmjerenu na rastuće europsko tržište aktivnog turizma. Aktivni turisti u stalnoj su potrazi za novim destinacijama i uzbudljivim utrkama i sadržajima, a Podgora sa svim svojim resursima, pruža upravo to.

Okosnica programa su biciklistička Granfondo te trkačke Trail utrke oko kojih je sastavljen cijeli vikend-festival prepun dodatnih sportskih, rekreativnih, kulturnih i zabavnih događanja: walking ture, gastro-vikend, biciklističke manifestacije za djecu, demonstracije Disc golfa, Taekwondo turnir, koncerti.

Outdoor Podgora je osmišljen kako bi privukao natjecatelje, ali i članove njihovih obitelji i prijatelje koji će prvi „topli“ produženi vikend u godini, zahvaljujući zanimljivom i raznolikom programu te povoljnim paketima smještaja, odlučiti provesti u zabavi i odmoru.