One Woman Show: Martina Ipša “Žena za volanom

One Woman Show: Martina Ipša “Žena za volanom"

location-iconDvorište Inkubatora, Galerija K2, Križevci

More about the event

Buy tickets for One Woman Show: Martina Ipša “Žena za volanom", 01.07.2022. in Dvorište Inkubatora, Galerija K2, Križevci

Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Žena koja je oduševila prepunu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, oduševiti će i vas. ‘Ko je nije gledao, takvu grešku ne ponavlja nakon što čuje kako je bilo odlično.

Njezin nastup, pun originalnosti i direktnosti, popularan je kod publike različitih profila. U 17 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, nego piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra. Prije par godina proglašena je za Europskog heroja humora.

Godine 2018. sa svojim showom rasprodala je i Klub kulture, a ponovo nam stiže  sa svojim najboljim, najudarnijim i naravno najsmješnijim forama te planira odgovoriti na mnoga pitanja poput:

Kakav je odnos između Slovenije i Hrvatske? Kako razmišljaju žene? Kako izdržati dugo u vezi? Kako je moguće da je netko sa 2x idealne težine tako seksi? I naravno, najstarije pitanje svih vremena: Može li netko iz Slovenije biti smiješan?
__________________________________
Ulaz: 50/60 kn
Pretprodaja: Art Rock Caffe Križevci i Entrio.hr (online)

Share event: