Smile Zagreb =)

[CANCELLED] Smile Zagreb =)

Jarun, Otok hrvatske mladeži, Zagreb

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Događaj je odgođen sa 30.05.2020. na novi datum, 25.09.2020.

Ulaznice vrijede i za novi datum. Garantiramo da za povrat novca nema potrebe jer show ide dalje! Spremamo spektakl kakav vi i Zagreb zaslužujete! =) A ako vam iz nekog razloga novi datum ne odgovara:

Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 30.06.2020.

 

😊Smile Zagreb =) 😊
Vrijeme je za najveći sportsko glazbeni događaj godine! Festival SMILE koji je u Ljubljani u zadnjih nekoliko godina okupio više od 50 000 ljudi dolazi u Zagreb. Lokacija je dobro poznata, Jarun- Otok hrvatske mladeži gdje smo se 2018. družili na Holi festu. Osim što smo promijenili imidž, dodali smo i nove dnevne sportske aktivnosti te se pobrinuli da večernji program bude još bogatiji s još više domaćih i regionalnih DJ zvijezda. Ulaznice su službeno krenulo u prodaju i to po cijenama od 100 kuna samo za party i 130 kuna za party i utrku. Prodaju se isključivo preko sustava Entrio, a naš savjet je da požuriš s kupnjom! =)

Vidimo se 25.09.2020. gdje ćemo trčati obojani HOLI
bojama, a kasnije skupa napraviti najveći plesni podij u gradu! Kreni s nama u ludu avanturu i pridruži se SMILE naciji! =)

INFO: https://www.thesmilenation.com/zagreb/

!DOBNO OGRANIČENJE!
Maloljetnici također mogu posjetiti event, ali će u tom slučaju njihovi
roditelji ili pravni skrbnici snositi punu odgovornost pri kupnji karte.