[ODGOĐENO] Opera I Teatro Fenice w/ Ferreck Dawn

[ODGOĐENO] Opera I Teatro Fenice w/ Ferreck Dawn

Teatro Fenice, Rijeka

More about the event

Događaj je odgođen i novi termin održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 24.03.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!


Nakon uspješnog prvog eventa u novoj godini, ova jedinstvena riječka clubbing lokacija ponovno otvara svoja vrata i to uz Defected-ovu house legendu Ferrecka Dawn-a.

Freek Coppens (aka) Ferreck Dawn aktivan je kao dj i producent već više od 17 godina. Stekao je reputaciju jednog od najzanimljivijih imena u svijetu house glazbe, a njegove su produkcije objavljene na poznatim izdavačkim kućama poput Defected, Toolroom, Relief i Kittball records koje su podržali DJ-evi poput Carl Coxa, Luciana, Nic Fanciullija, Maceo Plexa, Mark Knight-a, Green Velvet-a, Richya Ahmeda i Paco Osune.

Njegova pjesma ‘’In Arms’’ u suradnji s njemačkim producentom Robosonicom dovela ga je u središte pozornosti house scene, te je postala jednim od najvećih house izdanja u 2018. godini.

2019. je bila sjajna s nekoliko Beatport Top 10 izdanja na cijenjenim underground labelovima širom svijeta, a neki od važnijih nastupa bili su Defected Croatia, Hï Ibiza, We Are FSTVL, njegova prva turneja po Kanadi i Tomorrowland Belgium.

U okviru ove glazbene poslastice nastupaju još Viktor koji stiže iz Zagreba, te Bruns Lay i Recep koji su već poznati riječkoj publici.