MILE KEKIN

MILE KEKIN

Vintage Industrial Bar, Zagreb

More about the event

Nakon prošlogodišnje promocije albuma 'Kuća bez krova', Mile Kekin s bendom se vraća u Vintage Industrial, u četvrtak 09. ravnja. Uz sve nove hit stvari 'Reno 4' , 'Atlas', 'Takav par', 'Atlantida' i 'Samo moja', saznajte spremaju li i nešto novo. Mile je uvijek gušt za gledati.

ČETVRTAK 09.04.2020. MILE KEKIN @VIB | Vrata 20:00 h | Koncert 21:30 h | Karte: 70/90 kn |online putem Entrio sustava

'Ljude zbunjuje kad skačeš iz jedne fioke u drugu, ali svaki čovek, pa i mi muzikanti, ima potrebu da izađe iz ustaljenih šema. Osim toga u bendu se radi uvek o kompromisu ukusa a ovde je sve bilo po mome. Na kući bez krova sam jako pazio da budem dosledan prvobitnoj ideji da napravim američki široki album ulice i naravno da zvuči drugačije od Hladnog piva, inače ne bi imao smisla. Tematski i lirski je drugačiji, manje je bijesan i pjesme su više nekako pomirljivo-ljubavnog karaktera nego hladnopivovske', kaže Mile.

FB: facebook.com/events/222056058834615/ 

Iako je bend nazvao svojim imenom, uz njega sviraju Danko Krznarić na gitari, sintu, klaviru i Hammondu, Marko Bregant na steel gitari, Andrija Lazo na harmonici, Matko Gaće za bubnjevima i Neven Jurić za bas gitarom.