Membrain Festival 2021

Membrain Festival 2021

Martinska, Šibenik

Name Price Quantity
Festivalska ulaznica

Booking fee: 5.00 HRK per ticket


Promotion - Take 5 and pay only 4!
300.00 HRK
Festivalska ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za sva četiri dana festivala i besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Vikend ulaznica

Booking fee: 5.00 HRK per ticket


Promotion - Take 5 and pay only 4!
220.00 HRK
Vikend ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za petak i subotu te besplatni kamp uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Dnevna ulaznica

Booking fee: 5.00 HRK per ticket


Promotion - Take 5 and pay only 4!
140.00 HRK
Dnevna ulaznica po pretprodajnoj cijeni za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Vrijedi za jedan dan festivala po izboru uz predočenje identifikacijskog dokumenta.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Membrain Festival glazbeni je festival koji promovira nezavisnu, alternativnu elektroničku glazbu široke lepeze bas žanrova (DnB, Dubstep, Grime, Dub, Jungle, Minimal, Liquid, Garage…)

Šesto izdanje Membrain festivala održat će od od 5. do 8. kolovoza 2021. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na tri bine izmijenit će se preko 80 DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta koji će na moćnim DIY soundsystemima prezentirati najaktualnije trendove u svojim žanrovima.


Membrain Festival od početka za ciljeve ima promociju domaće elektroničke scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotora i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinira najbolje od underground bass glazbe iz europskih prijestolnica (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu.

Kroz Membrain Festival godišnje prođe oko 500 gostiju po večeri, u omjeru 70 na prema 30 u korist publike van Hrvatske. Uz bogat i raznolik glazbeni program, Membrain svim posjetiteljima pruža i besplatni kamp u zoni festivala koji se proteže gustom borovom šumom, dnevni program u obliku art&educated aktivnosti, kao i gastro ponudu domaćih pića i lokalne hrane.

Provjerite zašto se svi na Membrainu osjećamo kao jedna velika Familija.

Upadaj na EVENT za više infosa!

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

A face mask can be purchased at the venue

The recommended record of all visitors is kept