Manmachine + Neon Lies

Manmachine + Neon Lies

Dvorište Medike, Zagreb

All Entrio tickets are sold out. Contact the organizer for more info.

More about the event

Naša misao je bila da vas dočekamo širom otvorenih vrata uz osmijeh i povratak na „staro”. Ali „novo normalno” nam ipak remeti planove. Prostor otvaramo, no za sada u smanjenoj varijanti sjedećega koncerta:

Manmachine + Neon Lies //  14.5.2021 // 35 kn / 50 karata // Dvorište Medike

Za svega 50 ljudi, dvojica zaljubljenika u analogne igračke vraćaju vlastite selekcije u prvi javni „atakovski” koncert nakon predugo mjeseci pauze. Virus jenjava, kontrole su postojane, ali stabilna tjelesna temperatura će vam još jednomomogućiti ulazak. Ipak, svatko mora biti na svojoj stolici.

Manmachine... Jedan čovjek. Mašina. Budućnost je sada. Roland XP50 i Goran Uroić. Višestruka izdanja za razne lejblove. Njegov zvuk pleše od synth popa do new wavea i svih tih danas „egzotično” reproduciranih žanrova koji žare i pale. Naš heroj se time bavi već jako dugo. Njegova kolaboracija sa strojem je postojana. Pozdravimo povratak sintetike...

Manmachine bandcamp

Neon Lies je čitavu zimu slagao i preslagivao. Ploča je izašla, izdanja su se neka već rasprodala ali njegova paklena mašina koja reproducira tejpove uz reverbani vokal će nas opet vratiti u neko drugo vrijeme ritam mašina i mračne estetike koja pristaje svima onima koji svoj vikend vole malo plesno zacrniti.

Neon Lies bandcamp

Satnica:

Vrata 19.30 // Manmachine 20.00 – 20.45 // Neon Lies 21.00 – 21.45 // Kraj: 22.00

!!!VAŽNO!!!

Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica.

MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept