Lovci na snove - LOFT

Notice

This is content on demand, which means you will be able to watch content for a limited time of 48 hours after a successful purchase.
Name Price Quantity
VIP

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

300.00 HRK
Ulaznica za sve predstave festivala (12 predstava) svih šest tjedana. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Program za djecu i mlade

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

150.00 HRK
Ulaznica vrijedi za sve predstave u programu za djecu i mlade (6 predstava) svih šest tjedana. Svaku predstavu možeš pogledati više puta. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Večernji program

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

150.00 HRK
Ulaznica vrijedi za sve predstave večernjeg programa (6 predstava) svih šest tjedana. Svaku predstavu možeš pogledati više puta. Predstava Lovci na snove na Entrio platformi moći će se pogledati od 01.05. u 19h, do 07.05.
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

  • Cards

More about the event

Kroz magičnu inovativnu koreografiju pokreta, predmeta i zvuka Lovci na snove predstavljaju vožnju karuselom po dječjem snivanju koja svoju publiku uči zapamtiti, analizirati i prihvatiti svoje snove ma kakvi oni bili, jer se iza snovitih slika kriju upravo njihove vlastite misli, želje i strahovi. Lovci na snove odgovorno tvrde da prihvatiti i zavoljeti svoje snove znači prihvatiti i zavoljeti samoga sebe – onakav kakav jesi!

LOVCI NA SNOVE: Neven Matoša i Bruno Kontrec, ARHITEKTICA SNOVA: Morana Dolenc, SPIRITUS MOVENS LOVACA NA SNOVE: Petra Prša, ANALITIČARKA SNOVIDBENIH PROCESA: Anja Pletikosa, TVORAC ŠUMOVA, TONOVA I ZVUČNE KULISE SNOVA I SVIJETA IZVAN NJIH: Luka Vrbanec, TVORAC REALNIH I IMAGINARNIH OSVJETLJENJA SNOVA: Ivan Štrok

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O MALOM FESTIVALU