LIVE STREAM OPĆI KRIP #111

LIVE STREAM OPĆI KRIP #111

More about the event

Buy tickets for LIVE STREAM OPĆI KRIP #111, 19.03.2023.

KRiP kviz je projekt na zagrebačkoj pubkvizaškoj sceni koji je pokrenula profesionalna ekipa s dugogodišnjim iskustvom organizacije i kreacije kvizaškog programa u Zagrebu, ali i diljem Hrvatske. Pridružite nam se na uzbudljivoj i napetoj, pristupačnoj ali dovoljno izazovnoj kvizaškog zabavi ne samo za iskusnije ekipe nego jednako tako i za novopečene, znatiželjne entuzijaste.

Tijekom pandemije u našu ponudu uvrstili smo i online kvizove koje još uvijek možete zaigrati s nama! S početkom u 20:00 sati održat će se Live stream Opći KRiP, naš online kviz općeg znanja, koji možete odigrati iz udobnosti vaših domova i spojiti se s prijateljima ili obitelji iz bilo kojeg dijela svijeta. Nakon što uplatite kotizaciju, na mail ćete dobiti materijale za igru - link na dva obrasca za igru i link na kanal za prijenos kviza.

UKRATKO:

  • originalan i zabavan kviz općeg znanja i kulture
  • fenomenalan nagradni fond za najsretnije
  • 1-5 članova u ekipi
  • naplata: isključivo preko Entrija
  • prijave traju do 20:00 sati na dan kviza

CIJENE ULAZNICA:
-ekipna ulaznica: 6,64 EUR (50kn)

VAŽNO:
Vaši podaci koristit će se isključivo za vođenje evidencije, komunikaciju i slanje materijala za igru te neće biti korišteni u druge svrhe.

U slučaju otkazivanja sudjelovanja vaše ekipe na live stream kvizu ne postoji opcija povrata novca – u slučaju da je riječ o višoj sili, vaše kotizacije prebacit ćemo na buduće kvizove u KRiP-ovoj organizaciji no obavezno molimo da se u tom slučaju javite na [email protected].

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, javite nam se na [email protected].

Veselimo vam se :)

Više o KRiP-u:
https://krip.com.hr/

Share event: