Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

KSET, Zagreb

More about the event

Nakon odgođenog datuma u travnju prošle godine, Lika Kolorado u KSET-u u petak, 29. listopada predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura”!

Bend je početkom 2020. godine u izdanju Classic Recordsa objavio studijski album "Kontura" s kojeg dolaze singlovi "Gospođa" i "Spasoje", koji su se do sada našli na nekoliko top ljestvica radijskih postaja.

Kada su prije tri godine nastupili u KSET-u s prvim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” od prvijenca “Smiješ zaurlat”.

Zagrebačku četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Linkovi:

Kontura
https://distrokid.com/hyperfollow/likakolorado/kontura
Spasoje
https://youtu.be/ANudkDEWmNc
Gospođa
https://youtu.be/03EUDrJRC3E
Smiješ zaurlat
https://youtu.be/PU74BMUNPRc

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more