Entrio

Krk 'n' roll

Krk 'n' roll

Baška, Hrvatska, Baška, Hrvatska

Name Price Quantity
IT'S A LONG WAY TO THE TOP (77 km / 1.400 metara uspona)
250.00 HRK
HIGHWAY TO HELL (47 km / 1000 metara uspona)
200.00 HRK
CAN'T STOP (27 km / 500 metara uspona)
150.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

  • Cards
  • Bank transfer

More about the event

Premda na otocima bicikli još uvijek imaju sasvim drugačiju konotaciju, mjesto gdje cijeli taj trend uzima najviše maha svakako je otok Krk.
Da ne pričamo previše o onome što svi znaju i povezuju sa otokom Krkom (Bašćanska ploča, mjesečeva površina, Vrbnička žlahtina, janjetina….) jednostavno vas pozivamo da završite sezonu aktivnog bicikliranja na ovoj utrci. Baška je startna i ciljna točka ove utrke, baš kao što je Baška i startna točka etapne MTB utrke “4 Islands”.
Kao i na ostalim utrkama iz Husqvarna Adria Bike Series, i utrka na Krku nudi tri različite staze koje se odabiru prilikom prijave za utrku.
KRK’N’ROLL ove godine ima svoje premijerno izdanje i dio je “Baška outdoor festivala”. Utrka je u subotu jer je navečer masovno druženje sa biciklistima ali i ostalim outdoor zaljubljenicima.
Staze: 27 km, 47 km ili 77 km.


VAŽNA NAPOMENA:
Naknadne promjene podataka na prijavi i prijenos same prijave na drugu osobu, Entrio dodatno naplaćuje 32,00kn + PDV.
Za promjenu podataka ili prijenos potrebno je poslati zahtjev s kodom ulaznice (12 znamenki) i novim podacima (Ime, prezime, datum rođenja, država, spol, veličina majice, e-mail, telefon) - na mail info@entrio.hr.