II Blue Circle Open Air II w/ Ferreck Dawn

II Blue Circle Open Air II w/ Ferreck Dawn

Plaža hotela Park, Rijeka

More about the event

Blue Circle Open Air w/ FERRECK DAWN
Park Hotel / Pećine, Ri
Saturday 8/8/20

✖ RESERVATIONS & INFO
📩Inbox
&
☎️ 0919836505 / 095519303

✖ WE ARE BACK!
Nakon uspješnog prvog eventa na ovoj jedinstvenoj lokaciji, ponovno densamo i to uz Defected-ovu house legendu Ferrecka Dawn-a.
Freek Coppens (aka) Ferreck Dawn aktivan je kao dj i producent već više od 17 godina. Stekao je reputaciju jednog od najzanimljivijih imena u svijetu house glazbe, a njegove su produkcije objavljene na poznatim izdavačkim kućama poput Defected, Toolroom, Relief i Kittball records koje su podržali DJ-evi poput Carl Coxa, Luciana, Nic Fanciullija, Maceo Plexa, Mark Knight-a, Green Velvet-a, Richya Ahmeda i Paco Osune.
Njegova pjesma ‘’In Arms’’ u suradnji s njemačkim producentom Robosonicom dovela ga je u središte pozornosti house scene, te je postala jednim od najvećih house izdanja u 2018. godini.
2019. je bila sjajna s nekoliko Beatport Top 10 izdanja na cijenjenim underground labelovima širom svijeta, a neki od važnijih nastupa bili su Defected Croatia, Hï Ibiza, We Are FSTVL, njegova prva turneja po Kanadi i Tomorrowland Belgium.

🎆 Znate po čemu su naši eventi specifični? Ne baziramo se samo na izvođačima, već volimo obogatit našu ponudu maštom kroz totalni vizualni program.
Zato su nam tu cure iz Red Raysa, a spremili smo vam i vatromet sa mora! 🎆

✖ Where? Plaža Park Hotela, Pećine, Ri

✖ When? Saturday 8/8/20

✖ Start: 18:00h

✖ LINEUP▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

FERRECK DAWN (Defected / Kittball / Relief)https://soundcloud.com/ferreckdawnhttps://web.facebook.com/FerreckDawnOfficial/

BLANK ART
https://soundcloud.com/blankart?fbclid=IwAR1abH4uCinF5DBYGTdIFHfgTYNav8OaHxuZKscd0bWaIm0-OE69BhznAg4

RECEP
https://soundcloud.com/recepmsqhttps://www.mixcloud.com/recepmsq/

DOMY D.
https://soundcloud.com/domyd?fbclid=IwAR1EukBayMfYO_MkJf3ma4pvCQnWmP8k9JFJ1vp6srctxBtnk6G5jNVItn8

DIKLA

NEFAS

Age limit: 18+
#areyoumysoulmate