Harry Potter Halloween Party

Harry Potter Halloween Party

location-iconklub Metropolis, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Harry Potter Halloween Party, 31.10.2021. in klub Metropolis, Zagreb

Nakon godinu dana pauze Ministarstvo Magije Hrvatska se vraća sa svojim legendarnim Halloween Partyjem pod maskama u suorganizaciji s Metropolis music & billiards club Zagreb.

Uposlili smo kućne vilenjake (uz njihov pristanak - živio z.b.lj.u.v.!) da ukrase prostor kako samo to oni znaju za događaj kojeg pravi Potterhead ne želi propustiti. 

Osim što će sve (očito) biti u Harry Potter stilu, očekuje vas i izbor za najbolju masku uz prikladne nagrade te DJ koji će cijelu noć puštati pop trash muziku.

Stoga, skinite paučinu sa svojih vještičjih šešira, metli, pelerina i plašteva i pridružite nam se maskirani ili bez maske, ne diskriminiramo bezjake!

Ako i niste preveliki Harry Potter fan dođite svejedno, zamaskirani u svoje najdraže likove iz koje god franšize jer bit će svega. :)

Bit će to najbolji Halloween party u cijelom Zagrebu.

 

P.S. Na party se može ući uz EU digtalnu covid potvrdu - za one koji je nemaju bit će omogućeno testiranje na lokaciji uz novčanu naknadu. Molimo da se za testiranje prijavite putem QR koda koji možete pronaći na ovom linku

Share event: