Harry Potter Halloween Party

Harry Potter Halloween Party

klub Metropolis, Zagreb

More about the event

Nakon godinu dana pauze Ministarstvo Magije Hrvatska se vraća sa svojim legendarnim Halloween Partyjem pod maskama u suorganizaciji s Metropolis music & billiards club Zagreb.

Uposlili smo kućne vilenjake (uz njihov pristanak - živio z.b.lj.u.v.!) da ukrase prostor kako samo to oni znaju za događaj kojeg pravi Potterhead ne želi propustiti. 

Osim što će sve (očito) biti u Harry Potter stilu, očekuje vas i izbor za najbolju masku uz prikladne nagrade te DJ koji će cijelu noć puštati pop trash muziku.

Stoga, skinite paučinu sa svojih vještičjih šešira, metli, pelerina i plašteva i pridružite nam se maskirani ili bez maske, ne diskriminiramo bezjake!

Ako i niste preveliki Harry Potter fan dođite svejedno, zamaskirani u svoje najdraže likove iz koje god franšize jer bit će svega. :)

Bit će to najbolji Halloween party u cijelom Zagrebu.

 

P.S. Na party se može ući uz EU digtalnu covid potvrdu - za one koji je nemaju bit će omogućeno testiranje na lokaciji uz novčanu naknadu. Molimo da se za testiranje prijavite putem QR koda koji možete pronaći na ovom linku

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more

On-site testing will be available

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept