[CANCELLED] Goran Vugrinec stand-up comedy - KORIZMA - by Lajnap

THE EVENT IS CANCELED.

For information about refunds and other questions, please contact Organizer directly by sending e-mail to [email protected].

More about the event

Dragi fanovi, nažalost zbog zdrastvenog stanja nisam u mogućnosti održati večerašnji nastup.
Povrat za sve ulaznice bit će automatski izvršen u roku od tjedan dana.
Molim vas za razumijevanje i hvala vam.

----------------------------------------------------------

 

Za korizmu ste se sigurno odrekli nekih stvari, no nemojte se odreći smijeha. LAJNAP komičar Goran Vugrinec nasmijat će vas s njegovim najjačim forama o porocima, religiji, manama i stvarima o kojima smo ovisni u našoj svakodnevici. Dobrodošli u KORIZMA stand-up comedy show. :)

Iako su nas korona mjere natjerale da se odreknemo stvari koje nam život čine ljepšima, poput kave s frendovima ili dobrog izlaska, u vrijeme korizme dodatno se odričemo stvari koje realno nisu dobre za nas, al' u njima uživamo. Srećom, smijeh nije među njima.

Pridružite se LAJNAP komičaru Goranu Vugrinecu u više od 90 minuta najjačih fora o stvarima bez kojih, htjeli ili ne, ne možemo. Čekaju vas anegdote o religiji, manama i svakodnevnim porocima u kojima ćete se sigurno prepoznati.

Dobrodošli u KORIZMA STAND-UP COMEDY SHOW! Čeka vas vaš anđeo smijeha Goran Vugrinec i hrpa smijeha.

Virtualno se družimo u UTORAK 9.3. od 19 sati. Sačuvajte datum za prosvjetljenje.

-----------------------------------------------

INFORMACIJE O VIRTUALNOM SHOWU
Cijena ulaznice - 40 kn (pasivna za gledatelje), 50 kn (aktivna za druženje)

Datum - 9.3., utorak, od 19 sati

Live stream kreće od 18:55h, show kreće u 19:05h.

-----------------------------------------------

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

 

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobre kvizove - KRIP kviz.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.