EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života

EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života

Arena Zagreb, Zagreb

Choose a position

Payment methods

Shopping cart

 • You currently have no tickets in the shopping cart
 • ×

  Ticket: {{ cartItem.price}} HRK ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} EUR)

  Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice}} HRK

  x{{ cartItem.quantity }}
 • Click on the map to add tickets
 • ×

  {{ cartItem.ticketType }}

  Position: {{ cartItem.label }}

  Ticket: {{ cartItem.price}} HRK ({{ cartItem.convertedPriceToEur}} EUR)

  Fee: {{ cartItem.bookingFeePrice}} HRK ({{ cartItem.convertedFeeToEur}} EUR)

Tickets:
{{baseTotal}} HRK
 
({{baseTotalEur}} EUR)
{{total_fee_quantity}}x Fee :
{{customerFeeTotal}} HRK
 
({{customerFeeTotalEur}} EUR)
Basis:
{{baseTotal}} HRK
Discount:
-{{discount}} HRK
Total:
{{shoppingBasketTotal}} HRK
 
({{shoppingBasketTotalEur}} EUR)
Apply

{{promoCodeMessage}}

Please leave no empty seats

More about the event

Buy tickets for EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života, 21.10.2022. in Arena Zagreb, Zagreb

EXTRA FM I ADRIA EVENT MANAGEMENT
donose

Extra koncert godine:  Saša Matić – Dva života

Arena Zagreb, 21. listopada 2022. godine, 20:00 sati

 
Saša Matić ponovno u Areni Zagreb. Za svoju zagrebačku publiku 21. listopada 2022. godine izvest će samostalni koncert i na najoriginalniji način proslavit 20 godina karijere. Saša i organizatori obećavaju najveću glazbenu priču -  extra koncert godine.
Saša Matić održao je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni 2018. godina. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme "Kralj izgubljenih stvari", "Nađi novu ljubav", "Idemo anđele", "Prejako", "Ko si ti"... samo su neke od pjesama koje su dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine, odzvanjali velebnom arenom.

2021. godina označila je dva desetljeća  druženja Saše Matića sa publikom. Povodom te obljetnice izdao je svoj deseti album po redu - ‘’Dva života’’. Album je poklonio svojoj publici u znak zahvalnosti za sve godine koje je prošao sa njima. Saša je želio da ovaj album bude poseban i gotovo za svaku pjesmu napravio se spot. "U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspjeli. Ovo je na poklon vama" - rekao je na nedavnoj promociji albuma. “Kad sve stvoriš sam, svojim talentom i radom, znaš da cijeniš i život, i ljude. Jedva čekam da se ponovo družimo u Areni Zagreb i proslavimo skupa naših dvadeset”, dodao je Saša.

Muzika koja te pokreće, zabava i jedinstvena emocija sve u spoju extra koncerta godine –  Saša Matić, zagrebačka Arena, 21. listopada 2022. godine, donose vam EXTRA FM i ADRIA EVENT MANAGEMENT.

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
 • Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu info@entrio.hr.
 • Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.
 • Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.

 • Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Arenu Zagreb.

COVID-19 safety measures

COVID-19

Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o izmjenama i dopunama vezanima uz COVID mjere.