ENTER THE GROOVE

ENTER THE GROOVE

Javna garaža Tuškanac - A1, ZAGREB

Name Price Quantity
EARLY BIRD (18+)
60.00 HRK
Ne propusti priliku ograničenih early bird ticketa i osiguraj si ulazak dvostruko jeftinijom ulaznicom od onih koje će biti na ulazu na dan eventa.
All Entrio tickets are sold out. Contact the organizer for more info.
STANDARD TICKET (18+)
90.00 HRK
Get Your Groove On.
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

If you want to move,
Enter The Groove.
 
Razina 0 javne garaže Tuškanac, 22.11. bit će naš plesni podij za prvi Underground Edition na kojem će se o glazbi brinuti ARTBAT, VSNA G i DANCElectric PHILIPE. 

Nedugo nakon što su dva iskusna ukrajinska producenta i DJ-a, Artur i Batish, udružili snage kao ARTBAT, postali su jedno od najtraženijih imena techno scene. Svojim će nam inovativnim i kristalno jasnim setom pokazati zašto su najprodavaniji izvođači na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama.

VSNA G – ritam joj je srednje ime stoga pripremi udobne tenisice - akademska plesačica postaje DJ-ica tako da je groove zagarantiran. Njezini setovi oduševljavaju i ujedinjuju sve prisutne na flooru, upravo je zato VSNA G jedina rezidentica Enter The Groovea.

Direktno iz Culture Cluba Revelin, dolazi nam DANCElectric PHILIPE koji je kroz dugogodišnju prisutnost na sceni imao zadovoljstvo dijeliti stage s mnogim svjetski poznatim DJ-evima među koje spadaju i Carl Cox, Fat Boy Slim, Dixon, Black Coffee itd.

Enter The Groove
and show us how you move.