EKV real tribute by IQV

EKV real tribute by IQV

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for EKV real tribute by IQV, 05.11.2022. - 06.11.2022. in Klub Boogaloo, Zagreb

KONCERT U SJEĆANJE NA MILANA MLADENOVIĆA I EKV POPULARNE EKV REAL TRIBUTE GRUPE IQV NA GODIŠNJICU SMRTI MILANA MLADENOVIĆA U SUBOTU 05.11.2022.

U subotu 05.11.2022. će se u zagrebačkom Boogaloo Cluba održati koncert posvećen životnom djelu Milana Mladenovića i njegove grupe Ekatarina Velika na 28 godišnjicu Milanove smrti. Ekatarina velika je po nekima najbolji ex-Yu rock band koji je godinama “žario i palio”, snimili su sedam albuma koji spadaju u sam vrh ex-Yu scene, a i mnogo šire i uživaju veliku popularnost i dandanas! Njihove pjesme su bezvremenske i glazbeno i tekstualno, te i dan danas zvuče moderno i vrlo aktualno. Na žalost sva četiri originalna člana, bubnjar Ivan Vdović - Vd, basist Bojan Pečar, pjevač i gitarist Milan Mladenović i klavijaturistica Margita Stefanović – Magi nisu više živi tako da se nad Ekatarinom Velikom nadvio i oblak mističnosti, a sam bend postigao kultni status.

 

 

 

Opus rada grupe EKV kao i pokoju pjesmu grupe Šarlo Akrobata u kojoj su prije EKV-a svirali Milan i Vd će izvesti jedan od najboljih EKV tribute bendova, beogtradski IQV. IQV - EKV real tribute bend je na svojim koncertima imao prilike nastupati  i surađivati sa bivšim članovima EKV, Markom Milivojevićem, Ivanom Feceom Firčijem i Tanjom Jovićević, kao i sa drugim etabliranim glazbenicima poput Vasila Hadžimanova, Mite Jovančića (Block Out) i Dade Topića.Uz redovne klupske koncerte, bend je učestvovao na svim većim regionalnim festivalima, na promocijama knjiga o članovima EKV i tribinama posvećenim radu i stvaralaštvu ove grupe. Najveću potvrdu ovom sastavu, ipak, dala je publika, privržena pjesmama Ekatarine Velike, koja prihvaća IQV - EKV real tribute bend iz koncerta u koncert, iz godine u godinu, iz grada u grad – svojim stalnim prisustvom na nastupima i pruža članovima benda podršku i podsticaj zbog čega su im članovi benda nemerljivo zahvalni.

Posjetioci koncerta će nakon koncerta moći otići na 80’s Party koji će se paralelno održavati u maloj dvorani Boogaloo Cluba sve do 04 sata ujutro.

Vrata se otvaraju u 20 sati a početak koncerta je najavljen u 21 sati. Cijena ulaznice iznosi 70 kn u pretprodaji i 90 kn na dan koncerta.

Share event: