DUPLA DOZA

[CANCELLED] DUPLA DOZA

location-iconKaštel, Pula

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Buy tickets for DUPLA DOZA, 17.08.2022. - 18.08.2022. in Kaštel, Pula

Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i "najluđi" stand up show u Hrvatskoj.

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA:

Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Share event: