Entrio

Coldplay tribute Liveplay (IT)

Coldplay tribute Liveplay (IT)

Klub Boogaloo, Zagreb

Name Price Quantity
Coldplay tribute Liveplay
40.00 HRK
Karta za Coldplay tribute Liveplay u Boogaloou! Pretprodajna cijena.
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

U Boogaloou u subotu, 17. ožujka stiže ponajbolji svjetski Coldplay tribute bend – LIVEPLAY! Osim gotovo autentičnog Coldplay zvuka, ovi Talijani puno ulažu u svoj show u svakom smislu, od svjetlosnih efekata preko vizuala do ponašanja na pozornici koje uveliko podsjeća na nastup njihovih uzora. Informacije o pretprodaji ulaznica bit će dostupne uskoro.

Liveplay je nastao 2013. godine u talijanskom gradiću Civeu, nedaleko od Venecije kada su se četvorica zaljubljenika u Coldplay odlučila napraviti ovaj tribute projekt kako bi svirali pjesme za njih „najboljeg benda na svijetu“. Godinu dana su pripremali show koji će biti dostojan zvati se Coldplay tributeom te su 2014. imali prvi nastup. Vrlo su brzo stekli veliki broj poklonika, ne samo u Italiji nego i širom Europe. Za sebe kažu da ne žele biti „obični tribute bend“, nego da žele ponuditi show koji će uključivati zvukove, vizuale i emocije i tako impresionirati publiku svih uzrasta, a to će vjerujemo napraviti i ovom prilikom.

Sve u svemu, očekuje nas vrhunski show u Boogaloou koji nijedan ljubitelj Coldplaya naprosto ne smije propustiti. Vidimo se!