Buč Kesidi u Rijeci

Buč Kesidi u Rijeci

Pogon Kulture, Rijeka

Tickets / services / products Price Quantity
BUČ KESIDI regularna cijena

Booking fee: 12.00 HRK per ticket

100.00 HRK
(13,27 EUR)
BUČ KESIDI - Rijeka
Basis: 0.00 HRK
  (0.00 EUR)
Discount: 0.00 HRK
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 HRK
(0.00 EUR )
x Fee : 0.00 HRK
(0.00 EUR )
Total:
0.00 HRK
(0 EUR)
Basis: 0.00 HRK
  (0.00 EUR)
Discount: 0.00 HRK
  (0.00 EUR )
Tickets: 0.00 HRK
(0.00 EUR )
x Fee : 0.00 HRK
(0.00 EUR )
Total: 0.00 HRK
(0 EUR)

Payment methods

More about the event

Buy tickets for Buč Kesidi u Rijeci, 28.10.2022. in Pogon Kulture, Rijeka

 

BUČ KESIDI
POGON KULTURE – RIJEKA
PETAK, 28. LISTOPADA 2022.
 
 Bez sumnje najznačajnije regionalno glazbeno ime u zadnjih nekoliko godina, pančevski dvojac Buč Kesidi, konačno dolazi u Rijeku, a premijerni nastup zakazan je u Pogonu kulture u petak 28. listopada.
 
Energični nastupi, šljokičasta odijela, disko kugle i glazba za kojom je poludjela publika iz cijele regije sinonim su za ovaj bend. Sjajan dvojac iz Pančeva u svojoj biografiji imaju i rekordnih pet rasprodanih koncerata u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a jedan od najbrže rastućih bendova po prvi puta dolazi u Rijeku na disco rock’n’roll tulum.
 
Bend je proizveo ogroman hype u cijeloj regiji fantastičnim albumom “Euforija”, koji je uvršten na ljestvice najboljih izdanja te godine, kasnije ga je objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnu. Album im je donio nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA, za najbolji nezavisni europski album, nagradu su i osvojili u kategoriji Najboljeg izvođača u 2021., a bend je ujedno snimio i svoj prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.


Kritika hvali glazbu i tekstove nazivajući pjesme himnama generacije, a milijunski pregledi na YouTubeu i rasprodani koncerti koji se pamte govore da Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe Buč Kesidi naziva, opravdavaju poziciju regionalnih zvijezda.


Buč Kesidi potvrdili su svoj status nizom nastupa na najvećim festivalskim i koncertnim pozornicama regije, a bend ne miruje i snima novi album, dok će njihov prvi koncert u Rijeci biti prilika čuti hitove poput “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” ili “Tiho”.
 
Ulaznice su u prodaji od petka 2. rujna po cijeni od 90 kn. Ta cijena će vrijediti do 30. rujna, a dan nakon za ulaznice će trebati izdvojiti 100 kn. Ostane li ih, na dan koncerta će cijena iznositi 120 kn.