Bjelovar: Dupla Doza - StandUp Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

Bjelovar: Dupla Doza - StandUp Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović

location-iconDom kulture Bjelovar, Bjelovar

More about the event

Buy tickets for Bjelovar: Dupla Doza - StandUp Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović, 07.12.2022. in Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U BJELOVAR! 

U srijedu 07. prosinca od 20.30h obavezno dođite na stand up comedy večeri u Dom kulture Bjelovar. Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i "najluđi" stand up show u Hrvatskoj. 

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena. 

UPAD: 60kn (Entrio naplaćuje 8kn naknade zaizdavanje po ulaznici) 

PRODAJA:
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
PRODAJNO MJESTO U BJELOVARU:
GHETALDUS [013] - Bjelovar
Frana Supila 8a, Bjelovar
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00-20:00, Sub 08:00-13:00
Kontakt: +385 43 244 296

NA ULAZU pola sata prije početka predstave (ako ostane ulaznica)
_____________________________


O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom... Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

 Vidimo se! #BIScomedy #vinča #NapušenaPanda

Share event: