Best Of Stand Up Comedy by Marko Dejanović

Best Of Stand Up Comedy by Marko Dejanović

OUT garden lounge, Zagreb

More about the event

U četvrtak 29.4. ću od 19 sati u OUT Gardenu pričati ono na što se ljudi najviše smiju i što najradije pričam. Bit će tu promišljanja o vezi, braku, očinstvu, svakako o seksu, bit će sigurno i poneka riječ o ovim našim prostorima, tzv. Balkanu, o mojim nedostatcima, o Bosancima i o našem načinu pričanja. Novo je normalno, publika sjedi za stolovima odvojenim pleksiglas pregradama, pričat ću sigurno i novom normalnom tu i tamo, ali novonormalno je, želim sebi i vama prirediti opuštenu večer razbibrige i smijeha. 

Show neće trajati manje od sat i pol i ne više od dva sata (osim ako svi skupa poludimo). Odvijat će se na prekrasnoj terasi OUT Gardena u Ilici 16. 

Upad: 40kn, na dan 50kn. (*Entrio naplaćuje 5kn provizije po izdavanju ulaznice)

AKCIJA: Separe ulaznica - na jednu separe ulaznicu može ući max šest osoba koliko stane u separe, njome se rezervira pleksiglasom odvojeni separe. Cijena 200kn 

➤PRODAJA:
ONLINE: entrio.hr
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2
➤PRODAJA NA ULAZU: Od 18.30h će biti moguće kupiti ulaznice na ulazu u OUT Garden

Inače, ja sam 38-godišnji komičar, pisac i novinar, tata i muž, Bosanac i žitelj grada Zagreba, član osnivač BIS comedy kolektiva. Stand up komedijom se bavim više od šest godina, imam dvije solo predstave "Prosti Faktori" i "Brak, dijete i povremeni seks" te sam netom objavio svoj prvi comedy special #BosandžEros koji možete pogledati ovdje: 

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept