Best of regional stand up comedy (Hr/Srb/Slo/BiH/Mk) @ Grimani Dvorac

Best of regional stand up comedy (Hr/Srb/Slo/BiH/Mk) @ Grimani Dvorac

location-iconDvorac Morosini Grimani Svetvinčenat, Svetvinčenat

More about the event

Buy tickets for Best of regional stand up comedy (Hr/Srb/Slo/BiH/Mk) @ Grimani Dvorac, 17.06.2022. in Dvorac Morosini Grimani Svetvinčenat, Svetvinčenat

Draga publiko Istre i okolice...
Nakon duge pauze napokon stižemo i s većim projektima k vama. Best of regional stand up, projekt je koji je rasprodao Lisinski, INK Pula, Loru Split i još mnoge mjesta, a ovaj puta stiže u prekrasan Morosini Grimani Dvoarc Svetvinčenat.
Ne propustite se nasmijati do suza vrhunskim komičarima/kama iz cijele regije u predivnom okruženju i atmosferi dvorca.
Nasmijavaju vas:
Martina Ipša (Slo), Igor Drljo (BiH), Aleksandar Perišić (Srb), Nenad Stefanovski (Mk/Srb) i Marina Orsag (Hr).
Ulaznice u pretprodaji na Entrio.hr, te na svim prodajnim mjestima Entrio.hr po Istri.
Cijena ulaznica iznosi: 80kn u pretprodaji, 100kn na dan događaja.
Martina Ipša (Slo)
Martina je jedna od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Svojim pronicljivim i direktnim nastupom popularna je kod publike različitih profila. U šesnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Nastupala je u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.
Igor Drljo (BiH)
Iggy je u stand-up komediju je “uletio“ krajem 2013. godine. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena se, kako kaže, “uštelio” i počeo nastupati i izvan svog grada. Do danas je skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosne i Hercegovine, ali i izvan nje. Nedavno ste ga mogli vidjeti na RTLU-u u "Direktoru Svemira". Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!
Aleksandar Perišić (Srb)
Ovaj crnohumorni mladić, prvi je pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. U deset godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, te nastupao na svim festivalima u regiji. Sudionik je emisije „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i sudionik je Večeri improvizacije na TV Prva.
Nenad Stefanovski (Mk/Srb)
Rodjen u Skoplju, ali je odrastao pored Trijumfalne kapije – u Skoplju. Trbuhom za kruhom je krenuo za Srbiju i zaradio Kronovu bolest. Iako je iz Makedonije zna svih 6 padeža, možda u Hrvatskoj nauči i sedmi. Ne volontira već godinama jer su plaće izuzetno niske.
Marina Orsag (Hr)
Našu najpoznatiju komičarku ne trebamo puno opisivati jer djeluje na hrvatskoj sceni već sedamnaest godina. Pokrenula je radionice, open mic večeri, prvi comedy club u Hrvatskoj te "odgojila" i mentorirala sve komičare/ke koji danas djeluju na sceni. Dobitnica raznih nagrada svjetskih i domaćih od kojih ćemo istaknuti onu za Europskog heroja humora 2018. Odnedavno i stand up pjevačica kako je zezaju, ali ona i dalje ostaje vjerna svojoj najvećoj ljubavi - stand up komediji.

Share event: