Attackapulco : Zagreb Calling - Žen + ###

Attackapulco : Zagreb Calling - Žen + ###

Dvorište Medike, Zagreb

All Entrio tickets are sold out. Contact the organizer for more info.

More about the event

Suština pomalo zbunjujućeg naslova programa je takva da smo mislima već u ljetu, ali nismo zaboravili niti nadiruću scenu bendova koju ne smijemo niti trebamo zanemariti. „Zagreb calling” donosi na jednom kompilacijskom vinilu ponajbolje od domaćega nezavisnog terena, a u lajv izvedbi gledamo i slušamo:

Attackapulco : Zagreb calling // ŽEN + ### // Dvorište Medike //  21.5.2021 // 20.00h // 45 kn // 100 karata

Pokušali smo ugostiti naše drage dvorišne kolegice već više puta no uslijed nepopuštanja mjera i nekoliko odgoda, odlučujemo koncert održati u smanjenom kapacitetu, sjedeći jer „svirati se mora”. Drugim riječima, još jedan pandemijski spektakl se sprema.

ŽEN su provele u kombiju toliko kilometara stvarajući stabilan kult ličnosti gdje god da se pojave. Radijus kretanja im je do virusa bio velik nekoliko stotina koncerata i tisuće milja koje su ostavile za sobom, nudeći svijetu svoju viziju eksperimentalnog i nojzerskog post rocka. Stoga, pozdravimo naše junakinje još jednom jer nam kao i inače spremaju još jedan audio/video spektakl jer izašao im je remiksirani album starih uspješnica, kojega nisu imale prilike niti predstaviti kako spada!

Žen bandcamp

S njima su i ###, instrumentalni nojzeri koji također nakon suše rifova dolaze s novim idejama, novim pobjedama i novim okrenutim križevima koji možda poteku niz rijeke! Njihov je rock također baštinjen u „post” formatima, s posve drugačijim okretom u buku. Energični i vječno nabrijani. Dio su šireg umjetničkog projekta tj. BAKA kolektiva i kao takvi svakako unikatna priča koju treba shvatiti.

### bandcamp

Stoga, ZAGREB CALLING shvatite ozbiljno jer umiruću diskografsku sušu treba nadograditi s novim nadirućim bendovima i izdanjima koja trebaju prije svega Vašu podršku, kako bi od generacije bez refrena postali vidljivim sukreatorima glazbene scene.

Satnica:

Ulaz: 19.30 // ###: 20.00 – 20.45 // ŽEN: 21.00 – 21.45 // Kraj: 22.00

!!!VAŽNO!!!

Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje. Koncert je sjedećega karaktera uz odgovarajući razmak između posjetitelja/ica.

MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

COVID-19 safety measures

COVID-19

Event is running at reduced capacity of 50%

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

Recommended distance between visitors is ensured by sitting and / or bar tables

The recommended record of all visitors is kept