ASC & BUREK Block party w/ Raphael Top-Secret @ Peti kupe

ASC & BUREK Block party w/ Raphael Top-Secret @ Peti kupe

location-iconPeti kupe, Zagreb

More about the event

Buy tickets for ASC & BUREK Block party w/ Raphael Top-Secret @ Peti kupe, 14.05.2022. - 15.05.2022. in Peti kupe, Zagreb

Block party @ Peti kupe 14.5.
Dvorište 12h - 20h
Ulaz free
Organizatori Adriatic Social Club i Burek pozivaju vas u Peti kupe na cjelodnevni Block party u subotu 14.5. u Trnjanskoj ulici u Zagrebu! Dan u simpatičnom dvorištu novootvorenog Petog kupea počet će točno u podne i biti prošaran kvalitetnim shoppingom, showcookingom i druženjem, za što osobno brinu organizatori i njihovi posebni gosti:
MATIJA BOGDAN, SHERIFF & CHERRY, SHAMAI GRIN, MYMONMON I HOUSE OF KIWI
Chef Matija Bogdan uzima slobodan dan od slowcookinga u svojem matičnom ManO restoranu, kako bi na Block partiju predstavio vlasititu viziju streetfooda. Ako još niste imali priliku kušati jela našeg najnagrađivanijeg mladog chefa – vrijeme je da se napokon upoznate.
Brand Sherrif&Cherry na Block party donosi novu kolekciju sunčanih naočala, u kojoj se ovaj put ističe niz inačica popularnog „The Standard“ modela te će ponuditi neke stare modele po promotivnim cijenama.
Brand antialergijskog nakita Mymonmon dolazi sa svojim modularnim modelima ogrlica, narukvica i naušnica, koje se lako konfiguriraju dodavanjem/micanjem dijelova. Ako ih još niste „ulovili“ u nekim od hrvatskih concept store-ova, pronađite dizajnerice i njihov rad na Block partiju.
Shamai Grin biljni terariji specifični su po tome što im trebaju minimalni uvjeti i njega za opstanak. Njihove kreatorice svoj će dućan iz Vinogradske na jedan dan premjestiti na Block Party te predstaviti koncept biljnih terarija svim putoholičarima ili nevještim biljkoljupcima koji žele zazeleniti svoje domove.
House of Kiwi još je jedan zanimljiv brand, fokusiran na domaću proizvodnju te neopterećen godinama i veličinama svojih kupaca. Na Block partyju želi pokazati svoju novu ljetnu kolekciju koja u fokus stavlja zanemareni materijal – frotir, podjednako u muškim i ženskim varijantama.
Uz gostujuće brandove, na Block partyju će se pronaći i merchandise oba organizatora: BUREK-a i Adriatic Social Cluba. Omiljeni zagrebački merch BUREK je, uz nove modele svojih sweatshirteva i T-shirtica, za Block party spremio posebnu limitiranu seriju šilterica, dok ASC predstavlja svoje T-shirt majice i mali market s pločama, te u Zagreb na jedno popodne donosi ležernost i neodoljivost svoje originalne splitske lokacije.
Dnevno druženje uz besplatan ulaz, hranu, piće, glazbu, shopping i upoznavanje domaćih brandova počinje u 12 sati. Trajat će sve do 22 sata kada počinje afterparty u Petom kupeu uz ASCXBUREK DJ-e i posebnog gosta - Raphael Top Secreta
Za kraj valja još spomenuti da je Block party idealna prilika da upoznate i sve čari novog kluba Peti kupe, koji uz večernju priču u odlično sređenom klubu nudi i priliku za dnevni opušteni i intimni chill na otvorenom - u samom centru grada.
AFTER PARTY w/ RAPHAEL TOP-SECRET
Kao after party dnevnog događanja ''Block party'', Adriatic Social Club i Burek dovode vam kultnog pariškog DJ-a, producenta, diggera i glazbenog trendsettera Raphael Top Secreta!
Kao malo tko na današnjoj sceni, RTS među DJima ali i svim upućenijim zaljubljenicima u clubbing uživa bezrezervni respekt i kontinuirani interes.
S produkcijske strane, njegove edit ploče izlazile su na respektabilnim labelovima kao što su Macadam Mambo, Dekmantel, a za Rush Hour etiketu izdao je onaj nezaboravni edit koji se pojavio na Huneejevoj kompilaciji. U novije vrijeme treba spomenuti sjajan remix za kultni pariški Versatile, još uvijek svježu ploču za Zaltanov pariški label Antinote i svakako kompilaciju ''Uneven Paths: Deviant Pop From Europe, 1980-1991" koju potpisuje zajedno s Jamiem Tillerom, prijateljem i head honchom Music From Memory labela iz Amsterdama.
Kao DJ, RTS je bez sumnje je jedan od zaslužnijih za širenje horizonta onoga što klupska glazba može biti, jer već godinama besprijekorno tehnički i smisleno u svojim setovima spaja široki spektar žanrova kao što su boogie, Reggae, Afro, disco, a zadnjih godina sve više i klasični zvuk Chicago, NY i talijanskog deep housea kasnih 80-ih i ranih 90-ih. Posvećenost izvornim principima DJ kulture i kontinuirana želja za širenjem klupskih glazbenih horizonta dala je njegovim setovima i glazbenom izrazu jedinstveni potpis.
Upravo ta potraga za autentičnošću glazbenog izraza kao DJ-a, jedan je od glavnih razloga zašto je njegovo ime na popisu svih relevantnih festivala i klubova današnjice. Njegovi setovi su nepogrešiva kombinacija poznatih dragulja iz povijesti plesne glazbe te opskurnih digova koji će, nakon što ih i drugi DJ-i otkriju, također postati nova opća mjesta modernog klupskog univerzuma – sve prezentirano kroz zarazni spoj entuzijazma i pozitivne energije za gramofonima. Ukoliko imate i najmanji interes za sofisticiranije izdanke deep house, disco, boogie i slične glazbe, ovu večer ne smijete propustiti.
Raphael Top Secretu u Petom kupeu pridružit će se Adriatic Social Club DJi (DJ OZ i Matija Duić) te Burek honcho Pytzek!
Vidimo se?

Share event: