RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb

RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb

location-iconArena Zagreb, Zagreb

RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb

More about the event

Buy tickets for RASPRODANO - Aca Lukas - Arena Zagreb, 13.05.2023. in Arena Zagreb, Zagreb

EXTRA FM I ADRIA EVENT MANAGEMENT
donose

Extra 5th birthday:  Aca Lukas

Arena Zagreb, 13. svibnja 2023. godine, 20:00 sati

 
Pripremamo najveću proslavu na Balkanu! Povodom 5. rođendana Extra FM-a, pripremamo proslavu za pamćenje! Koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda - Ace Lukasa.

Aca Lukas svoju karijeru započeo je početkom 90-ih godina, a tada pa do sada punio je koncertne prostore diljem svijeta. Zbog bogatog opusa hitova poput: „Daleko si“, „Pesma od bola“, „Voliš li me“, „Lična karta“, „Moj život“,…, emocije koju donosi, pozitivne energije i produkcije na zavidnom nivou, Lukasovi koncerti definitivno su „place to be“ gdje god se održavali. Vlasnik je brojnih nagrada, a da u potpunosti zaslužuje status jedne od najvećih regionalnih zvijezda, imat će priliku pokazati i 13. svibnja 2023. budući da organizatori obećavaju proslavu rođendana koja će se zasigurno dugo pamtiti.

Budite dio spektakla koji vam u zagrebačkoj Areni priređuju Extra FM, Aca Lukas i ADRIA EVENT MANAGEMENT.


VAŽNE INFORMACIJE

  • Zbog speficičnog procesa kontrole ulaza, ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
  • Osobe s invaliditetom ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected]. Bestplatne ulaznice za osobe s invaliditetom nije moguće preuzeti na prodajnim mjestima!
  • Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja na tribinama.
  • Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.

Share event: