A BLAST from the P6ST - Čakovec

A BLAST from the P6ST - Čakovec

Metalac Industrial Bar, 40000 Cakovec

All Entrio tickets are sold out. Contact the organizer for more info.

More about the event

U Čakovcu je tradicionalan Božić proveden u krugu obitelji uz pucketanje drva u kaminu i Klince s Ribnjaka odavno stvar prošlosti. Kraj godine za ekipu iz daljnje i bliže okolice znači da je vrijeme za uskakanje u najodvratnije odjevne kombinacije i hodočašće u METALCU koje garantira povratak u bezbrižne dane djetinjstva za one odrasle u devedesetima željne lude zabave popraćene neprežaljenim TREŠ hitovima.

I ove godine nastavljamo u istom tonu – vrijedna ekipa okupljena u klubu PROSTOR i udrugi 3FF već vas šesti put časti nezaboravnim BLAST FROM THE PAST partyem koji bude, naravno, najveći, najluđi i najužasniji do sad. U Metalcu vas na sam Božić dočekuje autentični 90's ambijent, gromoglasni razglas by TOBOTOKLO i hrpetina popratnih sadržaja i šljokica, a na vama je da upotpunite atmosferu pozitivnom energijom, pažljivo neuvježbanim plesnim pokretima i glasnicama podmazanim za E.T., Mineu, Tajči i ostale velikane rane CRO scene.

Za kvalitetan odabir nekvalitetne muzike i ovih je blagdana zadužen DJ SPETZ, koji vas prvo zagrijava svima poznatim pop/rock/dance hitovima iz 90-ih i ranih 2000-ih koje smo u nedostatku YouTubea vjerno čekali na MTV-u i VIVI. Nakon prisjećanja nezaboravnih hitova slijedi špica večeri i višesatni kaos uz (ne)uspješnice CRO DANCE scene uz koje na plesnom podiju ostavljamo i zadnja zrnca ponosa i glasa. Kao šlag na 90's tortu, u ranim jutarnjim satima na stejđ stupa DJ KOLOVOZ koji se vraća iz Ekvadora naoružan kultnim techno/trance hitovima kojima će iz vas izvući i zadnje atome energije.

https://www.facebook.com/events/1929199534042796/