5.12.2023. HUP - RADNI RUČAK s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

5.12.2023. HUP - RADNI RUČAK s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

location-iconHotel Hilton Garden Inn , dvorana South, 8. kat, Zagreb

More about the event

Register for 5.12.2023. HUP - RADNI RUČAK s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem, 05.12.2023. in Hotel Hilton Garden Inn , dvorana South, 8. kat, Zagreb

Pozivamo vas na Radni ručak s gradonačelnikom Grada Zagreba, Tomislavom Tomaševićem, u utorak, 5. prosinca 2023. godine, s početkom u 13:00 Hilton Garden Inn, Radnička 21, Zagreb

Za gospodarski razvoj na lokalnoj i regionalnoj razini, kao i povoljnu poduzetničku okolinu važni su gradonačelnici jer kreiraju i provode politike na razini jedinica lokalne samouprave.

Suradnja gradonačelnika i poduzetnika značajna za razvoj i napredak lokalnih zajednica. Bez poduzetnika nema lokalne samouprave, a bez lokalne samouprave ne mogu ni poduzetnici.

Gradovi snažno utječu na povećanje poslovne aktivnosti, olakšavaju privlačenje novih ulaganja, a poduzetnici kroz svoje proizvode i usluge zadovoljavaju potrebe stanovnika grada ali i posjetitelja i turista.

Stoga i za gradove, kao i za poduzetnike, postoje iste ključne teme kao što su: poduzetničko okruženje i povećanje gospodarske aktivnosti u Gradu Zagrebu.

Krajnji cilj i gradskoj upravi kao i poduzetnicima i građanima je isti: efikasnija i kvalitetnija uprava, stabilno poslovno okruženje, povećanje kvalitete života u gradu, te na koncu pravednije društvo.

To su neke od tema koje će gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević obuhvatiti u svojem izlaganju, a potom  slijedi rasprava s pitanjima te druženje uz ručak.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40 eura (301,36 kn) + PDV = 50 eura
 
Link za kupnju kotizacije je ovdje - link ćemo aktivirat tek kad finaliziramo tekst poziva tj kad se pozivnica stavi na sustav Entria, preko kojeg se kupuju kotizacije

Radni ručak održava se u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu, Radnička 21, u dvorani South na 8. katu s početkom u 13.00 sati, a prijava sudionika započinje u 12.30.

Radni ručak traje od 13:00 do 15:00 sati.
 
Broj mjesta je ograničen, te će se prijave zatvoriti nakon popunjavanja kapaciteta dvorane.

S poštovanjem

Irena Weber                                                                      Petar Šimić

Hrvatska udruga poslodavaca                 HUP – Udruga malih i srednjih poduzetnika

glavna direktorica                                                             predsjednik

Share event: