VLATKO ŠTAMPAR - STAND UP COMEDY - Valentinovo specijal - by Lajnap

This event has ended

More about the event

Draga publiko! Za sve Vas koji ste ostali bez ulaznice i šaljete mi lascivne poruke - REPRIZA VALENTINOVO SPECIJALA!

Budući da je Valentinovo dan onih zaljubljenih, ljigavih parova (koje svi volimo) - skupio sam sve najbolje fore vezane za; ljubav, dejtanje, sex, izlaske, sex, svađe, muško-ženske odnose i sex. Idealan dan (paravan) da ispričam sve svoje 18+ fore. :)

Izvedi svoju bolju polovicu na dejt od doma. Smijemo se od 19 i gotovi smo do 21h i dalje imate dosta vremena za ono... "biti zaljubljeni" 

Ideja je jednostavna. Samo vas malo zabaviti u opuštenoj atmosferi (od doma) na sat vremena. Ili dva. 

Hvala vam.

BROJ ULAZNICA I OVAJ PUT OGRANIČEN 

*nastup se sastoji od probranih tematskih fora iz prva 4 showa - Bratec je trd, Štamparska greška, Odraslost i Bolja polovica. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Uzmite u obzir da nažalost uvijek ima 2-3% korisnika koji imaju problem sa spajanjem u live prijenos. Oni mogu tražiti povrat sredstava te se njima unaprijed ispričavam.