Prihod ide UP uz TOP-UP!

Manje brige za posjetitelje, više prihoda za organizatora

Tražiš brz, pouzdan i provjeren CASHLESS payment sustav?
Na pravom si mjestu.

Imamo sustav koji radi stabilno, danima za desetine tisuća posjetitelja! U suradnji s Howlerom, nudimo ti najnaprednije i najpouzdanije rješenje za beskontaktno, bezgotovinsko plaćanje na tržištu.

od 15% do 30%

Povećanje prihoda između

Offline

Mogućnost rada bez interneta

Komfort

Veći komfor posjetitelja

Kako funkcionira Entrio Cashless sustav? Bez greške.

Svaki segment sustava prošao je rigorozna testiranja sigurnosti, na razini bankovnih sustava. Sustav koristi sigurni NXP Ultralight C RFID čip, s višestrukim zaštitnim mehanizmima te hardverskom i softverskom enkripcijom.

Prije rada s Cashless uređajem svaki operater se u aplikaciju prijavljuje vlastitom RFID narukvicom. Narukvica sadrži dodijeljena prava pristupa te o tim pravima ovisi kojim modulima unutar aplikacije će pojedini operater imati pristup – npr. TOP-UP, šankovi, partnersko prodajno mjesto, kupovina ulaznica, skeniranje ulaznica i sl.

Koje su osnovne značajke?

Statistike pokazuju povećanje prihoda između 15% i 35% u usporedbi s događajima koji posluju s gotovinom.

Narukvice

Upotreba brendiranih narukvica ili kartica s RFID (beskontaktnom) tehnologijom

Uređaji

Upotreba malih, prijenosnih Android uređaja za naplatu

Veća potrošnja

Povećanje potrošnje zbog bržih transakcija

Manje redova

Smanjenje redova na ulazu, na šankovima i na ostalim mjestima kupovine

Sigurnost

Uvođenje potpune kontrole konobara i onemogućavanje krađe

Komfort

Povećanje komfora posjetiteljima - sve plaćaju vodootpornom narukvicom, a novčanik mogu ostaviti na sigurnom

Novi izvor prihoda

Novi izvor prihoda za organizatore - top-up naknada, depozit naknada, postotak prometa od vanjskih partnera, nerefundirani novci nakon događaja događaja (u Europi između 1,5€ i 3€ po osobi)

Reporting

Detaljni reporting i lakše praćenje prometa i zarade

Način rada

1

Prilikom dolaska posjetitelja na događaj, ulaznica se poništava i uparuje s RFID narukvicom ili karticom.

2

Uplata novca posjetitelja na narukvicu ili karticu - tzv. TOP-UP proces vrši se na posebnim blagajnama odvojenim od mjesta kupovine hrane i pića kako bi se proces kupovine ubrzao...

3

Posjetitelj prilikom plaćanja pruža cashless operateru svoju narukvicu (ili karticu), operater odabire željeni proizvod te prislanja cashless uređaj na narukvicu (ili karticu). Transakcija je naplaćena u roku od jedne sekunde.

4

U slučaju da posjetitelj potroši sva sredstva s narukvice (ili kartice) jednostavno i brzo radi novu nadoplatu na najbližoj TOP-UP lokaciji. Ovisno o odluci organizatora, po završetku događaja, posjetitelj može zatražiti refundaciju preostalih sredstava na nekoj od TOP-UP lokacija.

Koristi vlastite blagajne ili unajmi robusne Remaris blagajne preko nas!

Entrio cashless payment sustav možeš koristiti sa svojim postojećim blagajničkim sustavom (računalom, softverom i printerom) gdje Entrio cashless funkcionira baš kao i POS kartični terminal od tvoje banke - za autorizaciju plaćanja.

Druga je opcija najam robusnih Remaris touch screen blagajni, specijaliziranih baš za evente. Dodatna prednost je što je Entrio cashless sustav direktno integriran s Remaris blagajnama. U tom slučaju nema dvostrukog kucanja artikala kod prodaje - prodavač samo odabere artikle u Remarisu, a integrirani Entrio cashless uređaj automatski naplaćuje ukupni iznos s narukvice posjetitelja.

Koje su mogućnosti?

Prava pristupa

Detaljan i fleksibilan sustav dodjele prava pristupa pojedinim operaterima

RFID narukvicama

Skeniranje ulaznica, te uparivanje s RFID narukvicama (ili karticama)

Refundable i non-refundable

Podrška za više paralelnih „valuta“ – refundable i non-refundable (hospitality) sredstva na narukvici

Zajednički sustav plaćanja

Jednostavno objedinjavanje raznih geografski udaljenih zona u jedan zajednički sustav plaćanja – glavna festivalska lokacija, kamp, boat party, dućan u centru grada i sl.

Partnerska prodajna mjesta

odrška za partnerska prodajna mjesta od kojih organizator dobiva proviziju (tipično oko 20%) – npr. Sandwich bar na festivalu, dućani i restorani u gradu, taxi služba, bus prijevoz, jet-ski vožnje i sl.

Integracija s Entrio ticketingom

Direktna integracija s Entrio ticketingom te ručni import kodova od trećih ticketing agencija, za brzu zamjenu ulaznica i skeniranje

Kontrole pristupa

Fleksibilan sustav kontrole pristupa (VIP zona, backstage, boat-party i sl.)

Isprobaj Entrio cashless