Kod nas se nitko ne boji ponedjeljka.

Pratimo tržišne trendove, ali ih i sami postavljamo!

Upoznaj nas!

Ekipu iz ureda pronaći ćeš u Radničkoj 54, a ulaznicu za svoj omiljeni događaj pronađi online ili na više od 350 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i Sloveniji.

Pratimo tržišne trendove, ali ih i sami postavljamo! Čvrsto zauzimamo poziciju između tradicionalnih i modernih, full-online ticketing sustava.

Jedina smo potpuno automatizirana ticketing platforma u regiji. Kod nas ćeš u par klikova objaviti svoj događaj, a ulaznice će u trenu biti dostupne online te na više od 80 fizičkih mjesta u Hrvatskoj i više od 270 prodajnih mjesta u Sloveniji.

Event industrija nam je u malom prstu i ponosni smo na uspješnu suradnju s više od 800 organizatora, 1,5+ milijuna prodanih ulaznica te više od 6.000 odrađenih evenata.

Ulaznice nisu karte, a Entrio je sada već međunarodni tim od 12 ljudi koji svakodnevno radi na tome da ti osigura upad na tvoj najdraži event.

Tim smo od 12 različitih, ali vrlo sličnih ljudi, rekli bismo više prijatelji nego kolege. Sve nas vodi ista kreativna energija i zajednička ideja unapređenja event industrije.

Mi smo mladi i ambiciozni event eksperti, ljubitelji glazbe, kulture i tehnologije, a često i pravi partijaneri.

Kroz naše je ruke, u zadnjih 9 godina, prošlo na tisuće glazbenih, kulturnih i sportskih događaja. I ono što je najvažnije, kod nas se nitko ne boji ponedjeljka.

Tko se skriva iza Entria?

Vrijeme je da upoznaš najveće glazbene frikove i najbolje poznavatelje koncertnih, festivalskih i konferencijskih događanja! Upoznali smo se već nekoliko puta, ali naš je Entrio tim u međuvremenu jako narastao pa krenimo redom...

BERISLAV MARSZALEK

General Manager

Bero je osnivač i direktor hrvatskog i slovenskog Entria, pravi znalac entertainment industrije i jedan od nositelja regionalnog ticketing tržišta. Bero radi sve, a najviše voli raditi noću. Stalno je na putu i životna mu je želja imati Volkswagen hippie bus. Jednoga dana volio bi se i školovati za pilota aviona kako bi nam mahao iz Cesne. Ne prati sport i jedino kretanje koje priznaje je letenje njegovog drona. Da, on je technology freak i dron entuzijast. Jedino što zna skuhati su dobri regionalni poslovi, a u slobodno vrijeme kojeg nema, voli slagati videe, makete i legiće. Osim što obožava peseke i putovanja, obožava svirati klavir. Rekli smo ti da zna sve.

IRENA TURIĆ

Customer support

Ako nikad nisi pričao/la s našom Irenom, znači da je sve ok. Ona je prva dama Entrio telefona i maila za korisničku podršku našim kupcima. Iako njezin glasić umiruje zabrinute kupce, ona itekako zna dovesti muški dio Entrio ekipe u red. Irena ima britak jezik, oštar um, odličan smisao za humor i meko srce. Iako ju možda nisi čuo/la na telefonu, našu svestranu Irenu sigurno si vidio/la na nekom od događaja diljem regije koji koristi Entrio cashless payment, odnosno bezgotovinsko plaćanje narukvicom. Velika obožavateljica pasa ima i svoju malu princezu Diu, a za vrijeme svake pauze na poslu podmićuje našu uredsku labradoricu Elu finim keksićima. Jedina u uredu sluša maaaaalo drugačiju glazbu od nas, a u slobodno vrijeme voli kuhati i peći kolače. Kad stižeš na degustaciju?

ADMIR SINANI

Key Account Manager

Naš Admir zvan Sidjo u komunikaciji je s većinom regionalnih organizatora raznih događanja, a probudite li ga u pola noći znat će vam reći sve o Entrio akreditacijskom sustavu na konferencijama. Sidjo je aktivan građanin Križevaca koje obožava i za koje je mnogo toga napravio. Sidjo je član križevačke udruge K.V.A.R.K. od njenih samih početaka. Radio je na organizaciji brojnih koncerata, izložbi, tribina, kazališnih predstava, radionica, filmskih projekcija i sl. Osim toga, on je i jedan od organizatora Skavillea - jedinstvenog regionalnog festivala ska glazbe i ostalih pravaca jamajkanske muzičke kulture. Njegovom novinarskom oku ne promakne niti jedna stvar, a u njegovim je nogama hrpa odrađenih evenata. Sidjo stalno brije po festivalima, obožava košarku, a tricu pogodi zatvorenih očiju. Tko je za hakl?

SONJA TRAJANOVSKI

Marketing Manager

Sonja je sociologinja po struci i marketingašica po samostalnoj nauci. Sve što vidiš u medijima, pročitaš u brošurama ili newsletterima, ima njezin poseban touch. Copywriting joj je u malom prstu, a Entrio newsletter njezino je najdraže dijete. Svake godine, Sonja podigne letvicu više i smisli još originalniji božićni poklon za naše prijatelje, partnere i klijente. Najponosnija je na Entrio špil karata. Da, karata jer ulaznice nisu karte! Sonja vjeruje u vječno usavršavanje, pa je tako nedavno položila još jednu marketinšku edukaciju. Osim marketinga, Sonja radi i na zapošljavanju ljudi, planira lude teambuildinge i trudi se da u uredu uvijek bude super atmosfera. Cijeli je život okružena pesekima koje (malo je reći) obožava. Voli slagati puzzle, bojati, crtkarati, slikati i izrađivati razne stvarčice. U slobodno vrijeme kojeg nema, piše blog www.menazenica.net.

MARIO MARIĆ

Office Manager

Njegovo ime je Casanova, Spreadsheet Casanova. Excel je za njega mainstream, on roka u Google Sheets-ima, automatizira svaki posao, a ima i svoje formule koje malo tko razumije. Mario radi obračune evenata i brine o financijama. Osim što pazi na lovu i odgovara na korisničke upite, Mario odrađuje i dio administracije jer u Hrvatskoj nikad dosta papira i pečata. Pjeva u zboru, sluša bendove za koje nitko nikada nije čuo i definitivno je bio na najviše koncerata od svih nas u uredu. Ispija litre i litre čaja od đumbira pri čemu mu teglica meda potraje samo par dana. Bez bicikla ne ide skoro nigdje i obožava nositi šarene, nesparene čarape.

ZRINKA BOCKOVAC

Digital Marketing Specialist

Zrinka je Entrio lice s naslovnice. Naše Facebook naslovnice koju svakodnevno pratiš. Naša je kreativka zaslužna za sav social media sadržaj - Zrinka ti svakodnevno predstavlja najbolje regionalne evente i dijeli upade. Ali nema džabe ni u stare babe. Iako je završila pedagogiju i filozofiju, posljednjih pet godina uspješno pliva marketinškim vodama. Jedno je vrijeme držala edukacije digitalnog marketinga, uskoro planira i položiti Facebookovu Blueprint edukaciju, a onda nam nema kraja! Zrinka se bavila i organizacijom festivala, a prvi event u životu bio joj je Marčelov koncert iz 2007. u Donjem Miholjcu. Tko se sjeća? Iako najčešće sluša rap i EDM, nađe se tu i poneki punk. U slobodno vrijeme neaktivno rola i aktivno gejma ROE. Završila je i tri godine klavira, ali nemoj ju baš pitati da ti nešto odsvira. U najboljem slučaju možeš dobiti pola izvedbe Za Elizu.

MARKO MATULIĆ

Key Account Manager

Njegovih se jakih zagrebačkih partija sigurno sjećaš, osim ako nemaš Amneziju, kao što on ima. Marko Matulić zvan Brđo, i sam je organizator dva jaka klupska programa (Diskont i Amnesia). Radio je na mnogim festivalima, a entertainment industrija mu je u malom prstu. Naš sales i project manager - mali od cashlessa jak je u logistici, prodaji i organizaciji cashless payment sustava na festivalima i u klubovima. On je modni guru, ima fetiš na tenisice, ali i Adidas natikače. Toliko je urban da ga ekipa u uredu teško prati. Osim što voli peseke, jaaaako voli papati - ne peseke, sve drugo. Sretan je kad obavi trening u teretani, otrči fini krug, ugovori dobar deal, ali ipak, najsretniji je kad vozi kombi.